Λιπαντικά

Διαθέτουμε λιπαντικά απλά ημισυνθετικό συνθετικά που έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις που προδιαγράφουν όλοι οι κατασκευαστές κινητήρων.

Επιλέγοντας κατάλληλο λιπαντικό, διατηρούμε τον κινητήρα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, παρέχοντας μεγαλύτερη απόδοση του κινητήρα και οικονομία.

Συγκρίνετε τις τιμές μας χοντρικής και λιανικής και θα διαπιστώσετε ότι είναι από τις καλύτερες της αγοράς.


Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων, η σωστή ενημέρωση για τον τύπο του λιπαντικού που χρειάζεται ο πελάτης και φυσικά η πιο ανταγωνιστική τιμή των προϊόντων μας.


Διαθέτουμε:

Ημισυνθετικό λιπαντικό ιδανικό για όλους τους σύγχρονους κινητήρες, πολυβάλβιδους, καταλυτικούς και turbo κινητήρες αγωνιστικής ή συμβατικής χρήσης. Ικανοποιεί απαιτήσεις των περισσοτέρων κατασκευαστών.

Τα πιο αξιόπιστα λιπαντικά κινητήρων στον κόσμο, με ειδική σύνθεση κατά του σχηματισμού ιλύος (λάσπης). Κατάλληλο για κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου ιξώδες 15W-40.

Υψηλής ποιότητας λιπαντικό με τεχνολογία προστασίας κινητήρα που διατηρεί τον κινητήρα καθαρό για μεγαλύτερο διάστημα. Κατάλληλο για χρήση σε κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου χαμηλών απαιτήσεων, σε κανονικές συνθήκες οδήγησης.

Συνθετικής τεχνολογίας λιπαντικό αυτοκινήτων για κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, κατάλληλο για ένα μεγάλο εύρος σύγχρονων αυτοκινήτων που λειτουργούν σε δύσκολες συνθήκες οδήγησης. Αποτρέπει το σχηματισμό της λάσπης και των επικαθίσεων στον κινητήρα, τον βοηθάει να διατηρείται καθαρός και να κρατάει το επίπεδο των επιδόσεών του.